Дизајн и изведба на комплетен ентериер

Дизајн и изведба на комплетен ентериер

Живеењто не е само ексклузивност, туку и оригиналност и уникатност, создавање на свој стил, извршување на желбата за промени и изразување на потребите на внатрешниот живот. Нашиот индивидуален процес на планирање и нашите ентериерни архитектонски совети ќе ви помогнат да го пронајдете својот дом. Бидете инспирирани од дизајните на нашите архитекти и пренесете ги вашите соништа во досега невидени димензии чекор по чекор.

Анализа

Врз основа на вашите желби, ќе ги презентираме можностите на новиот внатрешен распоред и шема на бои кои произлегуваат од нашето долгогодишно искуство во дизајнирањето и реализацијата на ентериерите. Во нашето студио за планирање со придружниот архитект можете да го визуализирате идниот амбиент, комбинации на вкус и да ги испробате материјалите.

1

Проучување

Еден од начините да се постигне признание за оваа вештина е да се направи истражување. Истражувањата се од суштинско значење за оценување на нашето опкружување, програмски потреби, демонстрација на успех и многу повеќе.

1

Комплексен дизајн

По договорот со клиентот, од проучувањето изработуваме комплексен дизајн на целиот простор. Тоа вклучува детален технички проект, комплетен буџет и пред се реална визуелизација на идниот простор. Преку ова можете лесно да го замислите вашиот нов дом и ќе видите дека целиот концепт е многу повеќе од само збирот на неговите делови.

1

Реализација

Навременост, професионалност, внимание на секој детаљ и долго искуство нè прават едни од најдобрите во реализациите на најсложените ентериери. Имајќи свој сопствен транспорт, тим за инсталација и пракса во комуникацијата со изведувачот ни помага да постигнеме совршен конечен резултат, кој е прилагоден на вашата личност.

1
0
For the best experience turn your tablet horizontally.

За најдобро искуство, завртете го вашиот уред хоризонтално.

Тел: +389 77 704-141

Тел: +389 44 342-780

Тел: +389 71 275-258

[email protected]