Контакт

 • Салон

  Посети не

  С. Долно Седларце
  1200 Тетово, Македонија

  Работно време

  Понеделник - петок: 7:00 - 17:00

  Сабота: 7:00 - 15:00

  За да искористите највеќе од вашата посета, закажете термин.

 • Локација

  Локација

Контактирај не

Тел: +389 77 704-141

Тел: +389 44 342-780

Тел: +389 71 275-258

[email protected]

Затвори

0
For the best experience turn your tablet horizontally.

За најдобро искуство, завртете го вашиот уред хоризонтално.

Тел: +389 77 704-141

Тел: +389 44 342-780

Тел: +389 71 275-258

[email protected]