За нас

Мебелдизајн е иновативна, технолошки развиена компанија за производство на мебел која се разликува од сите други по непосредниот пристап, планирање и реализирање на проекти и нивно имплементирање во секој дом. Финалниот продукт е исклучителен дизајн кој не е само луксуз, туку прекрасна неопходност за Вашиот дом.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

+044 / 342-780
„С.Долно Седларце“ – 1216 Тетово

Контактирај не
ПЛОЧЕСТ МАТЕРИЈАЛ

Каталог на плочест материјал


 

Каталог

Наши уникатни изработки

Хотели

Уникатно дизајниран мебел по специјална нарачка за луксузни хотелски комплекси во Кралството Холандија и Белгија.

Погледни

Мебел Дизајн успешно соработува и извезува високо квалитетни парчиња мебел,разубавувајќи домови,деловни и угостителски објекти насекаде низ светот.

Високо рангирани на меѓународниот пазар

CNC Машини

Мебел дизајн располага со ЦНЦ – Компјутерски управувани машини,односно машини кои овозможуваат сечење на криволиниски форми, профилирање, бушење, перфорирање,сечење глодање,гравирање уште многу други можности за додатна обработка на плочестиот материјал.

ПОВЕЌЕ

Кантирање

Услугата кантирање се изведува исто така со современи машини со вграден компјутерски систем и подразбира покривање на структуралниот дел на плочите со траки од различни декори, материјали и димензии.  Мебел Дизајн ви нуди  рамно кантирање и кантирање на криволиниски форми.

ПОВЕЌЕ

Наши соработници